Busy Weeks !

Er is al een maand verlopen sinds mijn laaste blog post, hoog tijd voor een kleine update !


Vorige week had ik weer het genoegen om met Masha Berkers te werken die haar bachelorfilm - Anafase - draaide. Eén van de hoofdrollen werd gespeeld door een oud-schoolgenootje van mij dat ik sinds toen niet meer had gezien. Line Pillet heeft zich in die tijd weten te ontpoppen tot een zeer goede actrice !

Ik zal de beelden posten van zodra ik er aan raak...


Springend van het één project op het ander, mocht ik na Masha's set de trein om 6 uur 's ochtends nemen richting Straatsburg. Daar ging het jaarlijkse European Youth Event & YO fest door. Onze crew stond in voor de media coverage en promofilms, we hebben ook wat bekende artiesten geïnterviewd zoals o.a. Asian Dub Foundation, Puggy en Rivastar !


Deze week heb ik nog een montage af te werken en vandaag heb ik mijzelf getrakteerd op een boek van Vivian Maier, wat een absoluut visueel lekkernijtje blijkt.

Volgende week ga ik op zoek naar een stageplaats. Moest iemand via deze weg mij er eentje kunnen aanbieden, mag dat altijd !

Zie zo, u bent weer up to date!

Share: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+